En smakfull og lett middag.
Protein:
2 egg
Grønnsaker:
14 oz av
Asparges
Fett:
0,25 oz olje
0,25 oz parmesan
Smak:
4 ss vann
Slik gjør du:
Knekk av den nederste delen av aspargesen og skjær stilkene i mindre biter, men la aspargestoppene være hele. Finhakk løk og paprika og fres i en stekepanne med i litt olje i noen minutter. Ta opp aspargestoppene og noe av grønnsaksblandingen og la resten av grønnsakene ligge igjen i stekepannen.
Visp sammen egg, vann, salt og pepper og hell blandingen over grønnsakene som er igjen av pannen slik at du får en fin omelett. Strø over osten og stek omeletten ferdig.
Legg omeletten på en tallerken, strø over nøtter og aspargestoppene og legg resten av grønnsakene ved siden av. Server med ovnsstekte poteter.
Kilde:
Grete Roede (Roede.com)
2 egg
Grønnsaker:
14 oz av
Asparges
Rød paprika
Rødløk
Korn:
4 oz ovnsstekte poteterFett:
0,25 oz olje
0,25 oz parmesan
0,25 zo hakkede hasselnøtter
4 ss vann
Nykvernet salt
Nylvernet pepper
Slik gjør du:
Knekk av den nederste delen av aspargesen og skjær stilkene i mindre biter, men la aspargestoppene være hele. Finhakk løk og paprika og fres i en stekepanne med i litt olje i noen minutter. Ta opp aspargestoppene og noe av grønnsaksblandingen og la resten av grønnsakene ligge igjen i stekepannen.
Visp sammen egg, vann, salt og pepper og hell blandingen over grønnsakene som er igjen av pannen slik at du får en fin omelett. Strø over osten og stek omeletten ferdig.
Legg omeletten på en tallerken, strø over nøtter og aspargestoppene og legg resten av grønnsakene ved siden av. Server med ovnsstekte poteter.
Kilde:
Grete Roede (Roede.com)
Kommentarer
Legg inn en kommentar