Når jeg er hjemme liker jeg helst å spise en salat til lunsj. På matplanen har jeg satt opp salat, men jeg tar ofte det jeg har i kjøleskapet og improviserer. Jeg kjøper alltid inn ulikt kjøttpålegg. God røkt skinke eller spekemat er alltid greit å ha. Eller du kan bruke rester av kjøttet fra middagen i går. Det er derimot mye med 4 oz av kjøttpålegg. Så ha alltid ferdig kokte egg i kjøleskapet, så du lett kan supplere med en halv protein. Nektariner som har stått ute på kjøkkenbenken noen dager, er også fint å bruke i salater. Likeså appelsin eller druer. Som korn liker jeg godt kalde kokte poteter. Det kan du godt oppbevare i kjøleskapet noen dager.
Protein:
1 egg
2 oz kjøttpålegg
Grønnsaker:
6 oz av det du måtte ha ac salat, mais, reddiker, tomat, agurk eller annet
Frukt:
6 oz av myke nektariner, appelsin eller druer.
Korn:
Kalde kokte poteter eller annet kokt korn
Fett:
0,5 oz god olivenolje eller 2 oz lettrømme
Smak:
Saft av sitron eller balsamicoeddik
Nykvernet pepper
Maldonsalt
Protein:
1 egg
2 oz kjøttpålegg
Grønnsaker:
6 oz av det du måtte ha ac salat, mais, reddiker, tomat, agurk eller annet
Frukt:
6 oz av myke nektariner, appelsin eller druer.
Korn:
Kalde kokte poteter eller annet kokt korn
Fett:
0,5 oz god olivenolje eller 2 oz lettrømme
Smak:
Saft av sitron eller balsamicoeddik
Nykvernet pepper
Maldonsalt
Kommentarer
Legg inn en kommentar