Hverdagen er definitivt tilbake, og jeg prøver å lage god hverdagsmat. Jeg er ikke så glad i frossengrønnsaker og ferdigblandinger og slikt. Tror jeg har litt for mange dårlige minner fra kjedelig hverdagsmat fra barndommen. Denne blandingen holder til 14 oz for deg, og resten gir du til familien. Matelementer: grønnsaker og fett.
Du trenger - mål opp 14 oz når den er ferdig laget
2 fedd hvitløk
2 sjalottløk
1 fennikel
1 brokkoli
2 ss olivenolje
1 ts Maldonsalt
Nykvernet pepper
4-5 reddiker
200 gram spinat
Slik gjør du:
Finhakk hvitløkfeddene, skjær sjalottløken og fennikelen i tynne skiver. Del brokkolien i små buketter og legg dem til side. Spar stilken! Den kutter du opp i små terninger. Varm litt oljen i en sautepanne og ha i hvitløk, løk, fennikel og brokkolistilken. Dryss over Maldonsalt og nykvernet pepper. La det surre på litt under medium varme i 5-6 minutter, til løken blir blank.
Skjær reddiken i tynne skiver. Ha spinat, reddiker og brokkolibukettene i pannen de siste 2-3 minuttene, til spinaten ramler sammen.
Kilde:
Fru Timian
Du trenger - mål opp 14 oz når den er ferdig laget
2 fedd hvitløk
2 sjalottløk
1 fennikel
1 brokkoli
2 ss olivenolje
1 ts Maldonsalt
Nykvernet pepper
4-5 reddiker
200 gram spinat
Slik gjør du:
Finhakk hvitløkfeddene, skjær sjalottløken og fennikelen i tynne skiver. Del brokkolien i små buketter og legg dem til side. Spar stilken! Den kutter du opp i små terninger. Varm litt oljen i en sautepanne og ha i hvitløk, løk, fennikel og brokkolistilken. Dryss over Maldonsalt og nykvernet pepper. La det surre på litt under medium varme i 5-6 minutter, til løken blir blank.
Skjær reddiken i tynne skiver. Ha spinat, reddiker og brokkolibukettene i pannen de siste 2-3 minuttene, til spinaten ramler sammen.
Kilde:
Fru Timian
Kommentarer
Legg inn en kommentar