Noen retter vender jeg tilbake til sommer etter sommer. Denne oppdaget jeg det første året Kiwi utga Tinas sommer i 2013. Så enkel rett å lage, og så fantastisk godt!
Protein:
4 oz laksefilet
Grønnsaker:
14 oz av
Agurk
Fennikel
Cherrytomater (gjerne dem med mer smak som du kjøper med stilker)
Korn:
Små nypoteter
Fett:
0,5 oz god olivenolje
Smak:
1 ss rødvinseddik
Kvernet pepper
Maldonsalt
Sitronbåter til servering
Slik gjør du:
Kok poteter og ha laksen i ovnen på 150 grader i 10-12 minutter.
Vask, rens og skjær fennikel i tynne skiver. Del agurken i to og fjern kjernene med en teskje. Del cherrytomatene og potetene i to. Bland dette med dressingen som du rister i en shaker. Legg på en tallerken og putt fisken oppå i store terninger. Bland forsiktig. Server med sitronåter.
Kilde:
Tinas Sommer 2013 (Kiwi)
Protein:
4 oz laksefilet
Grønnsaker:
14 oz av
Agurk
Fennikel
Cherrytomater (gjerne dem med mer smak som du kjøper med stilker)
Korn:
Små nypoteter
Fett:
0,5 oz god olivenolje
Smak:
1 ss rødvinseddik
Kvernet pepper
Maldonsalt
Sitronbåter til servering
Slik gjør du:
Kok poteter og ha laksen i ovnen på 150 grader i 10-12 minutter.
Vask, rens og skjær fennikel i tynne skiver. Del agurken i to og fjern kjernene med en teskje. Del cherrytomatene og potetene i to. Bland dette med dressingen som du rister i en shaker. Legg på en tallerken og putt fisken oppå i store terninger. Bland forsiktig. Server med sitronåter.
Kilde:
Tinas Sommer 2013 (Kiwi)
Kommentarer
Legg inn en kommentar