Det er fantastisk med reker og hvitvin ute når sommeren er på det fineste, og det går fint å spise en god rekerett selv om man ikke spiser brød med mel. Enten kan du ha 2 oz reker på et brød uten mel og ha salat ved siden av. Eller du kan lage en god salat med reker og matkorn. Nå som jeg er ferdig med vektreduksjonen, tar jeg gjerne et glass vin. Det er innenfor det, så lenge man bestemmer seg for det ene glasset. Et lite tips er å kjøpe halve flasker, ta to gode glass og fordel vinen oppi. Gi det andre glasset til din kjære eller en god venn som skal spise sammen med deg. Da har du akkurat din porsjon vin og fristes ikke til å drikke mer til flasken er tom. Å drikke alkohol kan være ødeleggende for linjer man har bygget opp, så man bør være helt komfortabel med å bare ta det ene glasset.
I denne salaten brukte jeg:
Protein:
4 oz reker
Grønnsaker 14 oz av:
Salat Middelhavsmix
Babyspinat
Agurk (fjern gjerne skallet og kjernene)
Solmodne plommetomater
Maiskorn
Korn:
Matkornmix fra Sverige (eller bruk bulgur eller byggryn)
Fett:
0,5 oz majones
Smak:
Sitron
Kvernet pepper
Slik gjør du:
Legg salaten i bunnen av en god salattallerken med tomat, agurk og mais oppå. Ha i kornet og bland lett. Legg rekene på til slutt med majones på toppen og pynt med sitron og dill. Salte og pepre.
I denne salaten brukte jeg:
Protein:
4 oz reker
Grønnsaker 14 oz av:
Salat Middelhavsmix
Babyspinat
Agurk (fjern gjerne skallet og kjernene)
Solmodne plommetomater
Maiskorn
Korn:
Matkornmix fra Sverige (eller bruk bulgur eller byggryn)
Fett:
0,5 oz majones
Smak:
Sitron
Dill
MaldonsaltKvernet pepper
Slik gjør du:
Legg salaten i bunnen av en god salattallerken med tomat, agurk og mais oppå. Ha i kornet og bland lett. Legg rekene på til slutt med majones på toppen og pynt med sitron og dill. Salte og pepre.
Kommentarer
Legg inn en kommentar