Dette er en fantastisk deilig sommerrett, som hele familien vil elske! Deilig kryddersmør som smelter over de varme grønnsakene og fisken. Veldig enkel å lage. Den blir garantert spist flere ganger i sommer!
4 oz laksefilet
Grønnsaker 14 oz av (mål opp etter du har stekt):
Paprika i ulike farger
Sjalottløk
Squash
Ruccola
Korn:
4 oz nypoteter
Fett:
0,5 oz ferdig kjøpt kryddersmør (Kryddersmør med hvitløk Synnøve)
Smak:
Salt og pepper
Dill
Til hele familien trenger du:
1 pakke laksefilet
1 pakke kryddersmør
1 gul paprika
1 grønn paprika
2 røde paprika
1 squash
4-6 sjalottløk
1 pakke ruccola
1 neve dill
Slik gjør du:
Del paprika og squash i 3 cm biter og sjalottløk i båter og legg i en bolle klar til steking.
Legg laksefiletene i en ildfast form og pensle litt olje over. Kvern salt og pepper over. Sett i ovnen på 175 grader i 15 minutter. Imens freser du grønnsakene i en panne med olivenolje og salt. Hell dem over laksen mens den ennå er rå og bak sammen de siste 10 minuttene til laksen er helt klar.
Når fisken er ferdig måler du opp din porsjon sammen med ruccola og legger på dill og fettet, slik at det smelter inn i fisken og de varme grønnsakene. Serveres med varme nypoteter.
Kilde:
Tinas Sommer 2014 (Kiwi)
Kommentarer
Legg inn en kommentar