Vinteren da jeg gikk ned i vekt, spiste jeg alltid bananpannekaker til frokost på fri-tirsdagen min. Nå som jeg er i vedlikeholdsfasen prøvde jeg dette som lunsjrett. Men hvilke grønnsaker passer da til? Jeg prøvde meg med bakte rødbeter, som er litt søte. Det passet ganske bra sammen med varme jordbær. Og ekstra godt er det med lettrømme sammen med varme jordbær og lapper. Til frokost kan du spise lappene slik!
Protein:
2 vispede egg
Frukt:
1 liten banan (rundt 3 oz)
3 oz frosne jordbær som er varmet opp med litt vann. Vei opp etter oppvarming og unngå saften som som blir igjen.
Grønnsaker:
6 oz ovnsbakte rødbeter. Mål opp etter ferdig bakt!
Korn:
1 oz lettkokte havregryn
Fett:
2 oz lettrømme
Smak:
Salt
evt. vaniljefrø eller kardemomme
Slik gjør du:
Lag rødbetene først! Skrell, del og bak dem i ovnen i 30-40 minutter på 200 grader. Pisk eggene sammen. Hell oppi havregryn og krydder. Stek en pannekake eller små lapper. Jeg har skaffet meg denne!
Kilde:
Spis deg fri (Facebook)
Kommentarer
Legg inn en kommentar