I vinter da jeg gikk ned i vekt, spiste jeg alltid bananpannekaker til frokost på fri-tirsdagen min. Nå som jeg spiser 2 proteiner til frokost, kan man få litt mer tilbehør ved å føye til yoghurt. Til lunsj kan du spise lappene slik!
2 protein:
2 vispede egg
8 oz yoghurt
evt. 6 oz yoghurt + 0,5 oz nøtter
Frukt:
1 liten banan (rundt 3 oz)
3 oz frosne jordbær som er varmet opp med litt vann. Vei opp etter oppvarming og unngå saften som blir igjen.
1,5 korn:
1,5 oz lettkokte havregryn
Smak:
Salt
evt. vaniljefrø eller kardemomme
Slik gjør du:
Pisk eggene sammen. Hell oppi havregryn og krydder. Stek en stor pannekake eller små lapper. Jeg har skaffet meg denne! Legg yoghurten oppå lappene sammen med jordbærene.
2 protein:
2 vispede egg
8 oz yoghurt
evt. 6 oz yoghurt + 0,5 oz nøtter
Frukt:
1 liten banan (rundt 3 oz)
3 oz frosne jordbær som er varmet opp med litt vann. Vei opp etter oppvarming og unngå saften som blir igjen.
1,5 korn:
1,5 oz lettkokte havregryn
Smak:
Salt
evt. vaniljefrø eller kardemomme
Slik gjør du:
Pisk eggene sammen. Hell oppi havregryn og krydder. Stek en stor pannekake eller små lapper. Jeg har skaffet meg denne! Legg yoghurten oppå lappene sammen med jordbærene.
Kommentarer
Legg inn en kommentar