Det ble restelunsj i dag fra middagen i går. Alt spises kaldt fra min kjøleskapsbuffet.
Her har jeg brukt:
Grønnsaker:
6 oz bakte rotgrønnsaker fra i går
Protein:
3 oz kaldt svinekjøtt fra i går
2 oz yoghurt naturelle
Korn:
4 oz kokte nypoteter fra i går
Fett:
Olje som er igjen på grønnsakene. Har du bakt grønnsakene uten olje, kan du bruke 2 oz lettrømme og blande sammen med potetene, gjerne med 1 ss dijonsennep! Mål da opp 4 oz kjøtt som protein.
Smak:
Tørket persille, gressløk, løksalt og dill
Kvernet pepper
Maldonsalt
Slik gjør du:
Forsyn deg av kjøleskapsbuffeten din og vei opp din porsjon. Del potetene og bland med yoghurten. Tilsett krydder. På et blunk har du en deilig potetsalat!
Ikke glem frukten!
Kommentarer
Legg inn en kommentar