2 protein:
4 oz melk
8 oz yoghurt
1 oz nøtter
1 oz quinoa
0,5 oz rugflak
Frukt:
6 oz blåbær (gjerne frosne skogsblåbær som er varmet opp eller tint fra dagen før)
Smak:
Kardemomme
Salt
Maldonsalt
Tilbehør:
4 oz vann (1,5 dl)
Slik gjør du:
Ha quinoa over i en sikt og skyll godt. Kok opp vann og ha i quinoa og rugflak. La det svelle i 10 minutter. Tilsett melk og smak, og småkok på svak varme i 10 minutter til under omrøring. Melken brenner seg lett i bunnen, så rør godt og ha ikke for sterk varme. Smak til med maldonsalt og evt . mer krydder. Legg yoghurt på siden og topp med frukt/bær og nøtter.
Kilde:
Seriøs matglede (Roede 2018)
Kommentarer
Legg inn en kommentar