Protein:
4 oz cottage cheese
Grønnsaker:
2 oz Babyleafmix
2 oz Reddiker
2 oz Agurk
Frukt:
6 oz jordbær
Korn:
4 oz matkorn. Her har jeg brukt Svensk Mathavre, men byggryn eller bulgur passer også.
Fett:
0,5 oz god olivenolje,
evt 0,25 oz olivenolje og 0,5 oz ekstra cottage cheese.
Smak:
Noen dråper Tabasco
Saften av en 1/4 sitron
Dill
Maldonsalt
Slik gjør du:
Forbered korn og avkjøl. Putt ingrediensene rett i en dyp salattallerken. Legg salaten i først, så korn. Skrell agurken og fjern kjernene med en teskje. Skjær reddiken i tynne skiver. Rens og del jordbærene i to. Legg små klatter av cottage cheese på toppen og klipp over dill. Avslutt med noen dråper Tabasco og ringle over olivenolje. Press over sitronsaft og smak til med Maldonsalt.
Kilde:
Tinas Sommer 2016 (Kiwi)
Kommentarer
Legg inn en kommentar