Edamamebønner hva er det? Kjøp dem frosne og ta ut bønnekjernene. Søte og supergode! Lag denne morsomme salaten kvelden før, så har du en fiks ferdig lunsj neste dag.
Protein:
2 oz frosne edamamebønner
2 oz pillede reker (kjøp gjerne med skall og skrell dem selv. Det er best!)
Grønnsaker:
6 oz
Paprika
Ruccolasalat
Rødløk
Vårløk eller purre
Frukt:
6 oz, f.eks. noe av dette
Bringebær
Blåbær
Jordbær
Bjørnebær
Korn:
4 oz byggryn eller quinoa
Fett:
0,5 oz olje
Smak:
Del av rød chili finhakket
1/2 ts malt korriander
1/2 ts malt spisskummen
0,5 oz rødvinseddik
Slik gjør du:
Lag dressingen med fett og smak. Mål opp grønnsaker og protein alt hver for seg og legg fra hverandre på en eller flere tallerkener. Bruk et glass som rommer ca 1 liter. Start med å helle over dressingen. Deretter tilsetter du bønner og legger på lagvis protein og grønnsaker. Avslutt med ruccola. Sett i kjøleskapet. Neste dag heller du over salaten på din lunsjtallerken. Bruk slikkepott, så du får med alt fettet! Husk å føye til 6 oz frukt / bær etter behag. Jeg brukte i dag bringebær, men tenker at blåbær, jordbær eller bjørnebær også kan smake godt til denne salaten.
Kilde:
Seriøs matglede (Roede 2018)
Bright Line Eating
Protein:
2 oz frosne edamamebønner
2 oz pillede reker (kjøp gjerne med skall og skrell dem selv. Det er best!)
Grønnsaker:
6 oz
Paprika
Ruccolasalat
Rødløk
Vårløk eller purre
Frukt:
6 oz, f.eks. noe av dette
Bringebær
Blåbær
Jordbær
Bjørnebær
Korn:
4 oz byggryn eller quinoa
Fett:
0,5 oz olje
Smak:
Del av rød chili finhakket
1/2 ts malt korriander
1/2 ts malt spisskummen
0,5 oz rødvinseddik
Slik gjør du:
Lag dressingen med fett og smak. Mål opp grønnsaker og protein alt hver for seg og legg fra hverandre på en eller flere tallerkener. Bruk et glass som rommer ca 1 liter. Start med å helle over dressingen. Deretter tilsetter du bønner og legger på lagvis protein og grønnsaker. Avslutt med ruccola. Sett i kjøleskapet. Neste dag heller du over salaten på din lunsjtallerken. Bruk slikkepott, så du får med alt fettet! Husk å føye til 6 oz frukt / bær etter behag. Jeg brukte i dag bringebær, men tenker at blåbær, jordbær eller bjørnebær også kan smake godt til denne salaten.
Kilde:
Seriøs matglede (Roede 2018)
Bright Line Eating
Kommentarer
Legg inn en kommentar