Denne retten er en perfekt lunsj fordi den også inneholder frukt!
Protein:
4 oz Lakselions
Grønnsaker:
6 oz
Finraspete gulrøtter
Agurk
Vårløk
Frukt:
6 oz
Mango
Jordbær
Korn:
4 oz kokt ris (Jasminris eller Basmatiris)
Fett:
2 oz avokado
Evt. 1 oz avokado + 0,25 oz sesamfrø
Smak:
Soyasaus
Frisk koriander
Saft av lime
Sriracha saus
Slik gjør du:
Kok ris og avkjøl. Del laksen i tynne skiver og vend dem i litt limesaft og soyasaus. Evt ha det over til slutt. Del mango, agurk og avokado i skiver og rasp gulrøtter. Anrett alt i en skål sammen med den avkjølte risen. Pynt med frisk koriander og evt. med sesamfrø.
Kilde:
Fast i fisken med Tine Sundfør (Kiwi 2018)
Kommentarer
Legg inn en kommentar