Protein:
4 oz kjøttdeig
Grønnsaker:
14 oz tilsammen
gulrøtter
squash
løk
hvitløk
hakkede tomater
Korn:
4 oz søtpotet
Fett:
0,5 oz fløte
0,5 oz revet ost
Krydder:
Nykvernet salt og pepper
Det du måtte ha av:
Oregano
Provencekrydder
Basilikum
Rosmarin
Maldonsalt
Slik gjør du:
Skjær opp søtpotet (mer enn 4 oz) og stek på bakepapir i ovnen på 200 grader i 10 minutter. I mellomtiden steker du kjøttdeig, mer enn 3 oz, og mål opp etterpå pga svinn. Ha over løk og gulrot (gulrot i tynne staver). Tilsett hakkede tomater og 1 dl vann. Kok dette inn og tilsett fløte og kok noe videre sammen med krydder. Smør en liten form. Legg i bakt søtpotet først, deretter squash i lange skiver i en liten ildfast form og hell sausen over. Topp med ost og stek på 225 grader i 25 min.
Kilde:
Klare Grenser Dag 228 (blogg)
Kommentarer
Legg inn en kommentar